Markíza

Zámena manželiek

19.5.2021 od 02:00 do 03:10

Nové mamy, nové pravidlá.
Ako si poradí poriadkumilovná Kristina v chate na samote pri lese? A dokáže sa tvrdohlavá Lucie prispôsobiť úplne inému životnému štýlu v rómskej domácnosti?
V tejto Zámene manželiek uvidíme rodinu z Frýdku-Místku, ktorú tvoria Kristina (26), Lukáš (27), syn Sebastian (3) a Žaneta (17), ktorú majú v pestúnskej starostlivosti. Na druhej strane sa zoznámime s Luckou (25), Bohušom (36) a dcérami Eliškou (1,5) a Vendulkou (2), ktorí žijú v Návsi.
Rómska rodina z Frýdku-Místku, ktorej hlavou je práve Kristina, je až prehnane pedantská na upratovanie. Denne sa u nich vysáva, utiera prach a starostlivo upratuje celá domácnosť. Kristina má najväčší strach z toho, že príde do rodiny, kde je čistota až na poslednom mieste.
Bohužiaľ, jej najhoršie predstavy sa naplnia. Desať dní prežije v malej chatke, ktorá zvonku vyzerá veľmi pekne a malebne, ale vo vnútri skrýva veľa špiny. Hneď pri prvej prehliadke svojho náhradného bývania je Kristina v šoku zo všadeprítomnej mastnoty a lepkavosti. Tá je na riadoch i ostatnom kuchynskom príslušenstve a všetko je podľa jej slov doslova nechutné. Ako zvládne týchto desať dní v rodine, kde pani domu upratovanie práve nemiluje?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist