Markíza

Zámena manželiek

17.5.2021 od 08:30 do 09:50

Nové mamy, nové pravidlá.
V dnešnej Zámene manželiek na seba narazia dvaja mimoriadne tvrdohlaví partneri, ale dusno a nepríjemné hádky vystrieda nečakané prekvapenie na oboch stranách. Poradí si temperamentná Jana v rómskej rodine s lenivým a poriadne svojráznym manželom Imrichom? A dokáže pokojná Silvia prevychovať výbušného dočasného partnera Karla?
V Zámene manželiek uvidia diváci rodinu z Jablonca nad Nisou, ktorú tvoria Silvia (32), Imrich (35) a dcéry Amarila (12) a Gloria (7). Na druhej strane sa zoznámia s Janou (32), Karlom (43) a synmi Matejom (11) a Jindrom (8), ktorí žijú v Jirkove. Obe rodiny do Zámeny manželiek prihlásili dámske polovičky.
Silvia očakáva, že sa manžel trochu osamostatní a zažije niečo nové. Svojho prvého potomka porodila už v pätnástich rokoch a ona aj manžel sú v súčasnej dobe nezamestnaní. Jana si chcela oproti tomu len oddýchnuť od svojich troch chlapov. To ale netušila, čo ju čaká v náhradnej rodine. Lenivosť jej dočasného manžela ju bude doslova doháňať k šialenstvu a bude v centre mnohých hádok. Imrich totiž polovicu dňa prespí, a keď od neho Jana niečo chce, je to naozaj na dlhé prehováranie. Dokonca vyhlási, že je to chlap na hov. Podarí sa im nakoniec spolu prežiť desať dní?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist