WAU

9-1-1 IV (2)

16.5.2021 od 17:30 do 18:30

Po pretrhnutí hrádze zavalilo celé Los Angeles postupujúce bahno a spôsobilo katastrofu obrovského rozsahu. Bobby, Hen a Eddie sa ponáhľajú zachrániť turistov, ktorých ohrozili gigantické písmená vypadávajúce z legendárneho nápisu Hollywood.
Po pretrhnutí priehrady nad Hollywoodom nastal obrovský zosuv pôdy a postupujúce bahno zavalilo celé Los Angeles - stŕha budovy a pomaly paralyzuje život v husto obývanej megapolis. Athena pomáha psychicky labilnej žene uväznenej v zničenom dome. Hasiči Buck a Chimney musia zachrániť skupinu tehotných žien a hľadajú plačúce bábätko.
Athena riskuje, keď v dome s poškodenou statikou zachraňuje psychicky labilnú ženu, ktorá už celé roky nevyšla von zo svojho bytu. May na dispečingu len bezmocne sleduje konanie zúfalých záchranárov. Bobbyho hasičská jednotka pomáha turistom, ktorí uviazli v bahne pod zrúteným nápisom Hollywood. Hasiči Buck a Chimney začujú z vysielačky plač bábätka a snažia sa nemluvňa vypátrať. Bude to dobrá lekcia pre Chimneyho, ktorý o sebe stále pochybuje a neverí, že bude dobrým rodičom.
Losangeleskí záchranári sa musia vyrovnávať s neustálym stresom v práci a problémami v súkromí.
Na tiesňovú linku v Los Angeles denne volajú desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii.
Hasiči, policajti, záchranári a dispečeri zasahujú nielen v týchto nebezpečných situáciách, ale zároveň bojujú s vlastnými problémami a v súkromí pomáhajú svojim rodinám, známym a blízkym.
Seriál sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist