DajTo

S.W.A.T. I (7)

15.5.2021 od 22:30 do 23:15

I. 7/22
Uväznený kamarát z detstva požiada Honda, aby ochránil jeho syna, ktorý sa stal svedkom vyčíňania nebezpečných nájomných vrahov. Jess súhlasí s tým, že nechá Honda a tím pracovať na veci "neoficiálne", aj keď nesúvisí s činnosťou S.W.A.T. Luca sa musí vysporiadať so žiaľom a bolestným rodinným tajomstvom po tom, čo zomrie jeho starý otec, ktorý bol legendou jednotiek S.W.A.T.
I. 8/22
Hondo a tím S.W.A.T. sú nútení pracovať počas vianočných prázdnin, keď drogovému kartelu vykradnú skrýšu so zlatými tehlami a jeho členovia sú kvôli tomu na nože. Jessica upúta pozornosť Michaela Planka, prezidenta policajnej komisie, keď za ním príde s nápadmi na zlepšenie práce divízie S.W.A.T.
I. 9/22
Keď je na Honda podaná sťažnosť za nevhodné správanie, je zbavený aktívnej služby a tímu sa namiesto neho ujme Deacon. Ten musí nájsť skupinu zlodejov, ktorá vykradla predajňu s marihuanou. Tan si všimne podobnosť medzi týmito zlodejmi a prípadom z čias, keď bol u hollywoodskej LAPD, obráti sa preto na svojho informátora, s ktorým má komplikovanú históriu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist