Markíza

Šialene bohatí Aziati

8.5.2021 od 20:30 do 23:00

Zaujímavosť:
Newyorčanka Rachel Chu (Constance Wu) sprevádza svojho dlhoročného priateľa Nicka Younga (Henry Golding) na svadbu jeho najlepšieho kamaráta do Singapuru. Rachel, nadšená zo svojej prvej návštevy Ázie, ale nervózna zo stretnutia s Nickovou rodinou, vôbec nie je pripravená na to, že jej snúbenec jej o sebe zabudol oznámiť niekoľko dôležitých detailov. Ukáže sa, že nie je len potomkom jednej z najbohatších rodín, ale tiež jednou z najlepších partií v krajine. Keď sa Rachel ukazuje na verejnosti po Nickovom boku, stáva sa tŕňom v oku nielen žiarlivým nápadníčkam, ale predovšetkým Nickovej vlastnej matke. A vzápätí je nad slnko jasnejšie, že aj keď vám peniaze lásku nezaručia, rozhodne môžu všetko poriadne skomplikovať.
Film bol natočený podľa rovnomenného, celosvetovo úspešného bestselleru spisovateľa Kevina Kwana.
Prvý film západnej produkcie s čisto ázijskými hercami po viac ako 25 rokoch.
Filmový hotel s tromi vežami je skutočný a volá sa Marina Bay Sands. Je známy tým, že má najväčší strešný bazén na svete.
Streamovacia služba Netflix chcela tento film produkovať a ponúkla oveľa väčší rozpočet, ale Kevin Kwan ponuku zámerne odmietol v prospech skromného rozpočtu 30 miliónov dolárov od Warner Bros. Chcel tak vyslať signál, že ázijsko-americké štúdiové filmy sú komerčne životaschopné.
Henry Golding musel prerušiť svoju svadobnú cestu po tom, čo ho štúdio požiadalo, aby spolu s Constance Wu odleteli na kamerové skúšky.
Film sa natáčal na rôznych miestach v Malajzii a v Singapure.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist