Doma

Zámena manželiek

7.5.2021 od 01:15 do 02:30

Nové mamy, nové pravidlá.
Keď sa dvaja ľudia rozhodnú uzavrieť manželstvo, sľúbia si, že budú spolu v dobrom aj v zlom. No v dnešnej Zámene manželiek čaká naše páry tá najťažšia skúška! Poradí si Petra so životom v rozvrátenej rodine s dvomi malými deťmi? A rozhodne sa konečne Marie, či chce zachrániť nefunkčné manželstvo? Obe si vyskúšajú, aké to je byť desať dní v koži tej druhej.
V Zámene manželiek uvidíme rodinu z Litvínova, ktorú tvorí Petra (32), Honza (29) a ich dcéra Justýna (5). V Prachaticiach žije Marie (21) s manželom Tomášom (28), dcérou Eliškou (4) a synom Šimonom (2). A práve táto rodina prežíva totálny krach svojho vzťahu. Tomáš a Marie sú spolu už od jej 14 rokov, a aby sa mohli vziať, musel im dať súhlas dokonca súd. V túto chvíľu manželia priznávajú, že šance na záchranu vzťahu sú naozaj malé. Obidvaja si na sociálnych sieťach píšu s inými ľuďmi a nedá sa povedať, že by to boli len priatelia.
Nečakané prekvapenie však čaká na Tomáša. Jeho náhradná manželka Petra od neho chce, aby jej na sociálnych sieťach ukázal svoju ženu. Keď ale rozklikne jej profil, zistí, že na stene má fotografie s iným mužom a pri nich je dokonca uvedené, že sú vo vzťahu. Petra sa navyše začína od susedov dozvedať, že sa Marie rada stýka s rôznymi mužmi. Na základe toho začne vyvádzať a začne mať strach, že Marie zvedie jej manžela Honzu. Ako táto psychicky náročná Zámena manželiek dopadne?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist