Doma

Chicago Med III (5)

25.4.2021 od 10:30 do 11:25

III. 5
Mladá žena s príznakmi HIV a bez zdravotného poistenia odmieta podstúpiť test, Goodwinová a Dr. Choi sa ju snažia liečiť bez toho, aby plytvali nemocničnými zdrojmi. Will a Natalie pracujú na diagnóze pacientky, ktorej sa rýchlo rozširuje paralýza. Noah sa musí prvýkrát vyrovnať s tým, že mu zomrel pacient a vezme na seba informovanie rodiny. Sarah sa naďalej vyhýba práci kvôli jej rastúcemu strachu z nedostatočného zabezpečenia nemocnice.
III. 6
Dr. Choi sa snaží diagnostikovať pacienta, ktorý nemá žiadne príznaky a požiada Sarah o psychiatrickú konzultáciu. Tá sa po chvíli cíti ohrozená a agresívnemu pacientovi nastrieka do tváre obranný sprej. Will lieči mladý pár, ktorý chce mať dieťa za každú cenu a Natalie musí informovať pacientku o tom, že ju ako maloletú a bez jej vedomia sterilizovali. Goodwinová a Maggie vymyslia spôsob, ako presvedčiť záchranárov, aby privážali viac pacientov.
III. 7
Dr. Charles sa ocitá pod tlakom, keď vyjadrí svoj názor ohľadom chorého novorodenca, pretože Dr. Choi a Dr. Manningová majú iný postoj a podrobia ho kritike. Dr. Rhodes sa konečne vyrovnáva so svojími vzťahovými problémami. Goodwinová pomáha svojmu bývalému manželovi pochopiť chorobu jeho novej priateľky.
III. 8
Dr. Choi sa snaží pomôcť žene, ktorá sa vyrovnáva s anorexiou. Dr. Reeseová sa po dvojtýždňovej suspendácii vracia do práce a Dr. Charles ju okamžite vystaví testu. Dr. Rhodes si stojí za svojim názorom, keď je jeden z jeho pacientov násilne premiestnený. Medzitým sa Will zúfalo snaží, aby si ho syn Natalie obľúbil.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist