Markíza

Expendables: Nezničiteľní 2

25.4.2021 od 01:30 do 03:05

Zaujímavosti:
Sú späť! Rovnako drsní, nezdolní a odhodlaní riskovať všetko pre záchranu sveta. No tentoraz na dôvažok i bažiaci po pomste!
Stará známa banda, Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) a Hale Caesar (Terry Crews) sa dajú opäť dokopy potom , čo je tajný agent CIA Church (Bruce Willis) zavolá, aby im zadal zdanlivo jednoduchú zákazku. K partičke sa pridávajú aj noví členovia Billy the Kid (Liam Hemsworth) a Maggie (Yu Nan) ako prvá žena v tíme. Hoci úloha vyzerá veľmi jednoducho, samotná akcia sa príliš nevydarí a jeden člen počas nej dokonca zomrie a to dosť nepeknou smrťou. Jeho parťáci sa ho rozhodnú pomstiť priamo na mieste, teda na nepriateľskom území, kde majú iba mizivú šancu na úspech. Na zem sa zatiaľ valí päť ton čistého plutónia, ktoré by našu planétu hravo vychýlilo z osi. Túto zmes musia zaistiť skôr, než bude neskoro. To je však brnkačka v porovnaní so šťavnatou pomstou za kamarátovu smrť.
Stará známa banda, Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) a Hale Caesar (Terry Crews) sa dajú opäť dokopy potom , čo im zavolá tajný agent CIA Church (Bruce Willis), aby ich poveril zdanlivo jednoduchou zákazkou... K partičke sa tentoraz pridávajú aj noví členovia Billy the Kid (Liam Hemsworth) a Maggie (Yu Nan) - prvá a jediná žena v tíme. Hoci úloha vyzerá veľmi jednoducho, samotná akcia sa príliš nevydarí a jeden člen počas nej dokonca zomrie, a to dosť nepeknou smrťou. Jeho parťáci sa ho rozhodnú pomstiť priamo na mieste, teda na nepriateľskom území, kde však majú iba mizivú šancu na úspech. Akoby to nestačilo, na Zem sa v rovnakom čase valí päť ton čistého plutónia, ktoré by našu planétu mohlo hravo vychýliť z osi a vyhladiť na nej všetok život! Túto mimoriadne nebezpečnú a účinnú výbušnú zmes preto musia zaistiť skôr... Než bude neskoro! V porovnaní so šťavnatou pomstou za kamarátovu smrť je to však záležitosť, ktorú dokážu vybaviť "ľavou zadnou"...
Vo filme si popri akčných hrdinoch zahral aj úspešný tenista Novak Djokovič. Účinkovanie po boku slávnych hercov si užíval, no ako neskôr sám priznal, tajne dúfal, že do rúk mu dajú aj nejakú zbraň. V scénach, ktoré nakrútil totiž dokázal teroristov zlikvidovať aj svojou tenisovou raketou.
Herci Arnold Schwarzenegger a Sylvester Stallone skončili po nakrúcaní filmu Expendables 2 v nemocnici, kde si liečili menšie zranenia spôsobené kaskadérskymi kúskami.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist