DajTo

Chladná pomsta

23.4.2021 od 01:20 do 03:00

Krátka anotácia:
V jedinom strašnom okamihu stratí losangeleský hasič Gordy Brewer všetko, na čom mu kedy záležalo.
Anotácia:
V jedinom strašnom okamihu stratí losangeleský hasič Gordy Brewer všetko, na čom mu kedy záležalo. Jeho manželka a malý syn zahynú pri bombovom útoku, ktorý spáchal vodca jednej z teroristických skupín, ktorý si hovorí Vlk. Terčom útoku mali byť zamestnanci kolumbijského veľvyslanectva a americkí agenti. Gordyho blízki sa na mieste útoku ocitli iba náhodou. Sú vyhlásení za nevinné obete a pátranie po páchateľovi atentáte pomaly utícha. Gordy, ktorého jedinou útechou bola nádej, že vinníci budú postavení pred súd a potrestaní sa rozhodne, že vezme spravodlivosť do svojich rúk...
Dlhá anotácia:
V jedinom strašnom okamihu stratí losangeleský hasič Gordy Brewer všetko, na čom mu kedy záležalo. Jeho manželka a malý syn zahynú pri bombovom útoku, ktorý spáchal vodca jednej z teroristických skupín, ktorý si hovorí Vlk. Terčom útoku mali byť zamestnanci kolumbijského veľvyslanectva a americkí agenti. Gordyho blízki sa na mieste útoku ocitli iba náhodou. Sú vyhlásení za nevinné obete a pátranie po páchateľovi atentáte pomaly utícha. Gordy, ktorého jedinou útechou bola nádej, že vinníci budú postavení pred súd a potrestaní sa rozhodne, že vezme spravodlivosť do svojich rúk. Aj keď mu to jeho priatelia a ľudia z FBI chcú vyhovoriť, vydáva sa do kolumbijskej džungle, aby teroristov našiel a odovzdal ich spravodlivosti. Bude musieť bojovať nielen v džungli, ale aj v uliciach Chicaga, pretože teroristi plánujú ďalšie atentát.
Zaujímavosti:
Film bol vdôsledku atentátu na newyorské dvojičky prerobený akompletne prestrihaný. Finišoval totiž práve včase útoku aztoho dôvodu bola aj premiéra presunutá na neskorší termín.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist