Doma

Chicago Med II (18)

18.4.2021 od 10:05 do 11:00

II. 18
Dr. Halstead sa snaží bojovať s život ohrozujúcou chorobou, ktorá postihla jeho bývalú učiteľku. Maggie si vezme na starosť zaučenie novej sestry. Dr. Rhodes sa dostáva do sporu s otcom svojho pacienta kvôli riskantnej operácii.
II. 19
Nemocničný počítačový systém je napadnutý hackerom, ktorý požaduje výkupné. Dr. Choi a Noah musia odstrániť guľku z tela postreleného pacienta. Na pohotovosti sa objaví bývalý manžel Goodwinovej so svojou novou priateľkou.
II. 20
Otec Dr. Halsteada je prijatý do nemocnice, ale odmieta rady svojho syna, a tak sa o neho stará Dr. Rhodes, ktorý si vďaka tomu uvedomí, aký zlý je jeho vzťah s otcom. Zvláštne správanie Robin sa stupňuje a Dr. Manningová nezvláda prípad s pracujúcou matkou. Medzitým Sarah učí študentov stredných škôl o povinnostiach rodičovstva.
II. 21
V nemocnici musia riešiť komplikovaný prípad rodiny, ktorá sa rozhodla zaobstarať si dieťa na "náhradné diely" pre svoju chorú dcéru. Medzitým Dr. Charles požiada Sarah o psychologické vyšetrenie svojej dcéry Robin. Dr. Halstead a Dr. Manningová spolu trávia veľa času.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist