DajTo

S.W.A.T. III (5)

17.4.2021 od 22:50 do 23:40

III. 4/21
Na Deaconovu rodinu sa zameria drogový kartel, pretože spolu s ostatnými členmi tímu S.W.A.T. sa Deacon snaží dolapiť ich šéfa, bývalého vodcu rebelov, ktorý za denného svetla prostredníctvom miestneho kvetinového trhu pašuje drogy. Hondo dostáva znepokojujúce správy týkajúce sa jeho otca a Tan je kvôli nerozvážnosti svojej priateľky nútený ísť pred internú kontrolnú komisiu.
III. 5/21
Street sa spojí so svojím nevlastným bratom Nateom, aby pomohol pri spoločnom vyšetrovaní tímu S.W.A.T. a policajného oddelenia Long Beach. Za úlohu majú chytiť zločincov, ktorí ukradli losangelskej polícii obrovský arzenál zbraní. Hondo nevie, ako má so svojím otcom hovoriť o jeho zhoršujúcom sa zdraví a Luca ostane v nemom úžase, keď sa celý tím rozhodne investovať do jeho pojazdného bufetu.
III. 6/21
Harrelsonovci majú veľmi napäté rodinné stretnutie, keď Hondova staršia sestra Winnie s nevôľou pricestuje do Los Angeles, aby prvýkrát po dlhých rokoch videla svojho chorého otca. Tím S.W.A.T. tiež hľadá uneseného bojovníka za ľudské práva na Blízkom východe. Lucov pojazdný bufet narazí na prekážku a Street sa obáva, že randenie s Molly, dcérou kapitána Hicksa, bude mať negatívny vplyv na jeho kariéru.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist