Doma

Búrlivé víno I (5)

14.4.2021 od 04:30 do 05:20

Nina sa dozvie, že Martin má priateľku. Hlboko ju to zasiahne, v Martinovi sa sklamala. Martin sa s ňou pokúša stretnúť, aby jej všetko vysvetlil...
Martin predstaví Karin rodine, tá sonduje informácie o Nine, prehrabáva sa Martinovi v počítači. To, čo objaví, ju zamrzí.
Roznerovci a Dolinskí vedú právny spor o podnik. Tóth má vymyslené, ako Ivana obrať o pozemky... Na prekvapenie všetkých však spor vedie Dáša, ktorá kvôli tomu posunie svoj odlet do Bruselu. Podarí sa jej podnik vybojovať?
Peter Rozner odmietne dať Slávovi sľúbených 100 000 ako províziu. Slávo je vydedený a bez peňazí. Pohrdne ním aj Inge, ktorá mu vyhodí veci zo svojho bytu. Ingrid vyhľadá Tótha. Čo spolu chystajú?
Nina sa od Mira Petránskeho dozvie, čo sa v minulosti stalo medzi Stanislavom a Ivanom a to ju zasiahne ešte viac. Keď stretne Martina, vykričí mu to! Ako s touto informáciou naloží Martin?
Nina sa od otca dozvie, ako to bolo s jej mamou a Roznerovým udaním. Viera synom podáva inú verziu príbehu - ich otec za nič nemôže, ku všetkému ho donútili. Na koho strane je pravda?
Stanislav poveril Petra vedením podniku. Ivan tiež odchádza do dôchodku, necháva podnik v rukách svojich dcér. Peter inkognito prichádza do firmy a nachádza ju v žalostnom stave. Predostrie Eve svoj plán šetrenia...
Martin sa snaží Ninu presvedčiť, že jeho otec nie je udavač. Nina však háji pravdu svojho otca a chce dokázať Stanislavovi vinu. Martin a Nina sa náhodne stretnú v Ústave pamäti národa. Ktorému z nich sa podarí dokázať pravdu?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist