Doma

Búrlivé víno I (3)

13.4.2021 od 14:40 do 15:45

Stanislavov zdravotný stav je vážny. Martin zažíva krušné chvíle v strachu o otca, je rád, že má pri sebe Ninu. Viera má však iný názor - veď jej muž zinfarktoval kvôli jej otcovi Ivanovi. Posiela Ninu z nemocnice preč.
Eva sa od Laury dozvie, že za jej nehodou stojí Robo. Eva na neho podá trestné oznámenie. Robo spracováva Ildikó, aby mu robila alibi. Ako sa rozhodne Ildikó - povie na polícii pravdu alebo sa nechá Robom zastrašiť?
Slávo podrazí otca. Nič netušiacemu Ivanovi podstrčí na podpis zmluvu o predaji podniku. Zmluvu donesie Roznerovcom, ktorých oklame, že ju podpísal otec - na znak toho, že Stanislavovi odpustil.
Nina prehovorí Ivanovi do duše - Stanislav skolaboval a ide mu o život. No Ivan mu napriek tomu odmieta odpustiť, podľa neho si infarkt zaslúžil! Nina je otcovým postojom šokovaná. Stanislav zatiaľ v nemocnici zvádza boj o svoj život...
Eva vyhľadá Ildiko a podarí sa jej prehovoriť ju, aby svedčila proti Robovi...
Ivan má ostrý konflikt so Slávom kvôli podvodu s predajom podniku. Slávo mal na to svoje dôvody, cíti sa otcom nedocenený. V návale hnevu mu vykričí, že by bol radšej, keby vtedy umrel namiesto mamy. Ivan syna vyhodí z domu. Slávo sa chce nasťahovať k Ingrid a utratiť s ňou peniaze od Roznera. Inge z toho však vôbec nie je nadšená.
Stanislav sa zotavuje po operácii, teší sa z kúpy podniku. Rodina mu zamlčí okolnosti, za ktorých k predaju došlo. Ivan trvá na tom, že zmluva o predaji je podvod, ale Peter sa kvôli otcovi odmieta podniku vzdať.
Ivan prichytí Ninu a Martina spolu. Zakazuje Nine mať niečo s Roznerovcami. Nina sa prizná, že sa do Martina zamilovala. Je rozhodnutá za svoju lásku bojovať napriek konfliktu ich rodín. To ešte netuší, že im v ceste stojí iná prekážka. Na stretnutie Niny a Martina nečakane príde Karin... Ako sa zachová Martin?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist