Doma

Otčim

11.4.2021 od 22:30 do 00:40

Zaujímavosti:
Michael Harding (Penn Badgley) sa vracia z vojenskej školy domov, kde na neho k jeho údivu čaká šťastne zamilovaná matka (Sela Ward) a s ňou aj jej nový priateľ. Volá sa David (Dylan Walsch) a s Michaelom sa tak trochu poznajú. Postupom času začína mať Michael z nového prehnane ochotného obyvateľa domu stále zvláštnejší pocit. Je naozaj tak dokonalý, ako ho vidí matka, alebo snáď ukrýva aj svoju temnejšiu tvár?
Keď sa Michael Harding (Penn Badgley) po roku na vojenskej škole konečne vráti domov, jeho mama Susan (Sela Ward) je práve čerstvo zaľúbená do šarmantného Davida Harrisa (Dylan Walsh). Vnímavý Michael sa síce teší z maminho šťastia, no nevie sa zbaviť nepríjemného pocitu, že s jeho budúcim otčimom čosi nie je v poriadku, že je na ňom niečo znepokojivé, desivé, skrátka vrcholne podozrivé. Nanešťastie mu však nik neverí... Jeho mama a priateľka Kelly (Amber Heard) ho považujú za paranoidného, hoci sa k nemu David síce spočiatku nenápadne, ale predsa len zo dňa na deň s väčšou razanciou a aroganciou správa čoraz nepriateľskejšie a krutejšie! Michael sa preto začne hrabať v Davidovej minulosti - no keď konečne narazí na jeho starostlivo ukrývané tajomstvo, je už temer neskoro! Len on a nik iný - teda ak vôbec niekto - totiž dokáže svoju rodinu ochrániť pred diabolsky nebezpečnou a zjavne totálne vyšinutou potenciálnou hlavou rodiny!
Film je voľným remakom rovnomenného trileru z roku 1987, v ktorej sa úlohy psychopatického otčima s bravúrou zhostil známy televízny herec Terry O'Quinn.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist