DajTo

Priatelia VI

16.3.2021 od 13:25 do 14:45

VI. 10
Janine dostala pozvánku na natáčanie televízneho programu Dick a Clark, ktorý je s veľkým predstihom pripravovaný do silvestrovského programu, a pozve tiež Joeyho, Monicu a Rossa. Joey chce presne "o pol noci" pobozkať Janine, o ktorú má milostný záujem a nevie, ako ho prejaviť. Ross s Monicou pri natáčaní predvádzajú svoje staré tanečné číslo, aby na seba upútali pozornosť divákov. Zatiaľ Phoebe a Rachel prehľadávajú byt Monicy a pokúšajú sa nájsť všetky jej ukryté vianočné darčeky. Namiesto toho najskôr rozbalia balíčky Chandlera, ktorý ničím nedokáže zabrániť realizácii ich bláznivého plánu.
VI. 15
Rachel oznámi priateľom, že sa jej bývalý milenec Barry a Mindy spolu rozvádzajú. Všetci sa razom zamýšľajú nad tým, čo by sa pravdepodobne asi stalo, keby sa vtedy pred šiestimi rokmi Rachel vydala za Barryho. Monica by možno zostala tučná a Ross by sa možno nerozviedol s Carol. Phoebe by využila príležitosť a prijala prácu v akciovej spoločnosti. Joey verí, že by pravdepodobne ešte hral v seriáli Tak ide čas. No a Chandler, ktorý dostal výpoveď, by sa živil pomocou svojho humoru?
VI. 16
Monica, Rachel, Phoebe, Chandler, Ross a Joey sedia spolu doma a zamýšľajú sa nad tým, ako by asi vyzerali ich životy, keby sa všetko vyvíjalo úplne inak. A po zhliadnutí ich "predstáv a snov" je zrejmé, že sú vlastne všetci spokojní s tým, ako žijú dnes. Najmä preto, že by určite nemali tak skvelú partiu priateľov.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist