Nova International

Ordinace v růžové zahradě II (5)

15.3.2021 od 14:55 do 15:55

Originální název: Znamenás pro me moc
Krátký popis: Honza Pavle slibuje, že svatbu s Terezou zruší. Konflikt mezi Mázlem a Fryntou se vyhrotí. Do Kamenice se vrací Adam Suk. Další příběhy oblíbených hrdinů.
Rok výroby: 2008
Typ seriálu: drama, komedie, romantický
Země: Česká republika
Režie: Jan Pecha
Scénář: Barbara Bulvová, Lucia Macikova
Hrají: Petr Rychlý (MUDr. Cestmír Mázl), Barbora Munzarová (MUDr. Pavla Barnová), Jan Šťastný (MUDr. Dalibor Frynta), Milan Bahul (MUDr. Vladimír Pusenský), Zlata Adamovská (MUDr. Běla Páleníková), Ivana Jiresová (Lucie Vágnerová), Adéla Gondíková (Veronika Jirková), Monika Zoubková (MUDr. Tereza Valšíková)

Popis filmu: Páleníkovou navštíví Prokop, ale odmítne se do její ordinace vrátit natrvalo. Pavla je na Hakena naštvaná, on jí ale tvrdí, že se opravdu zamiloval. Slibuje, že se rozejde s Terezou, v rozhodnou chvíli to ale nedokáže udělat. Alenka Veverková ošetřuje v nemocnici svého bratra Kristiána, který je podezřelý, že postřelil Karolínu Malou. Pan vrchní Řeháček nastupuje na plánovanou operaci a Pavla v něm objeví dávnou lásku své tchýně. Oskar zanedbá péči o pacienta. Frynta mu doporučí zvážit, zda vůbec má na to být doktorem. Oskar zapíjí žal s Tvrdíkovou a stráví spolu noc. Sylva chce usmířit Fryntu s Mázlem. Rodinný oběd se ale zvrtne. Frynta odmítne myšlenky na svatbu, Mázl je přesvědčen, že Frynta bere vztah se Sylvou na lehkou váhu. Ale Fryntovo odmítnutí raní i Sylvu. Do Kamenice se z Holandska vrací Adam Suk.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist