Markíza

Tvoja tvár znie povedome

14.3.2021 od 20:30 do 23:00

Šou, v ktorej môžete byť kýmkoľvek!
Osem známych slovenských osobností
v koži svetoznámych interpretov.
Moderuje Martin Nikodým.
Veľkolepá zábavná šou plná fenomenálnych premien, skvelých hudobných čísel a obľúbených slovenských hviezd v roliach svetových, ale aj domácich ikon populárnej hudby.
V šiestej sérii sa divákom predstavuje úplne nová a nemenej skvelá osmička osobností slovenského šoubiznisu. Svoje herecké a spevácke nadanie predvádzajú komička a moderátorka šou Farma Eva "Evelyn" Kramerová, komik Fero Joke, moderátorka Zuzana Belohorcová, herci zo seriálu Sestričky Kristína Madarová a Braňo Mosný, víťazka SuperStar 2020 Barbora Piešová, vychádzajúca herecká hviezda zo seriálu Pán profesor Martin Klinčúch, ako aj skúsený herecký a dabingový matador Dušan Cinkota.
Moderátorom programu je šarmantný a pohotový Martin Nikodým. Novinky nastali aj za porotcovským stolom. Vystúpenia túto sériu hodnotí stálica Mário "Kuly" Kollár, Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorí medzi seba privítali herečku, moderátorku, speváčku a stand- up komičku Lujzu Garajovú Schramekovú. Štvrtá porotcovská stolička je voľná pre hosťujúceho porotcu, ktorý je v každej epizóde prekvapením.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist