DajTo

Odteraz sme v strašnej plnke

14.3.2021 od 00:10 do 01:30

Krátka anotácia:
Keď si uvedomia, že si nebudú môcť dovoliť zaplatiť vzdelanie na prestížnej univerzite, kam sa ich dcéra chystá nastúpiť, spoja manželia svoje sily s výstredným susedom a rozhodnú sa otvoriť v jeho dome na predmestí nelegálne kasíno.
Anotácia:
Keď sa dcéra Scotta a Kate Johansenovcov dostane na vysnívanú vysokú školu, je to dôvod na oslavu. Až kým Scott a Kate (Will Ferrell a Amy Poehler) nezistia, že štipendium, s ktorým počítali, nevyšlo, a oni sú až po uši v problémoch, pretože si vzdelanie svojej dcéry Alex (Ryan Simpkins) nemôžu dovoliť. S pomocou ich kamaráta a suseda Franka (Jason Mantzoukas) - ktorému by tučná výplata tiež prišla vhod - sa rozhodnú otvoriť v jeho dome na predmestí nelegálne kasíno. Napriek pochybnostiam sa kasínu aj podnikavej trojici začne veľmi dariť a príjmy rýchlo stúpajú, čo však nezostane bez povšimnutia zákerného starostu mesta i podsvetia.
Dlhá anotácia:
Dcéra Scotta a Kate Johansenovcov (Will Ferrell a Amy Poehler) sa dostala na vysnívanú vysokú školu. O svoje našetrené peniaze na štúdium svojej dcéry Alex (Ryan Simpkins) prišli, preto im prišlo vhod štipendium, ktoré im sľúbilo mesto. Radosť im však pokazí zistenie, že mesto chce postaviť plavecký bazén a na štipendium už nemajú prostriedky. Sused Frank (Jason Mantzoukas), ktorý je tiež v zložitej, až zúfalej finančnej situácii, Scottovi a Kate navrhne, že mohli využiť jeho hráčske skúsenosti a spoločne zriadiť nelegálne kasíno. To, na rozdiel od hráčov, predsa vždy vyhráva. Napriek počiatočným pochybnostiam sa podnikavej trojici začne veľmi dariť. Príjmy rýchlo stúpajú a Scott s Kate v sebe objavia nečakané gangsterské vlohy. Kasíno však nezostane bez povšimnutia podsvetia, ale aj zákerného starostu, ktorý zdefraudoval obsah mestskej pokladnice.
Zaujímavosti:
Sfilmovaných bolo množstvo scén, ktoré sa napokon ani neocitli v samotnom filme. Jednou z nich je napríklad aj scéna s herečkou Alexandrou Daddario.
Cameo mala mať vo filme aj Mariah Carey, ale jej scéna nebola sfilmovaná. Carey vraj meškala na natáčanie štyri hodiny a následne odmietla nakrútiť scénu, s ktorou pôvodne súhlasila. Carey tiež požadovala, aby bol jej príves vyzdobený bielymi kvetmi a vypchatými jahniatkami.
Jedným z výkonných producentov filmu bol vtedajší minister financií USA Steven Mnuchin.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist