JOJ

Rodinné záležitosti

9.3.2021 od 23:50 do 01:15

Igor sa nevie rozhodnúť medzi dvomi ženami. Snubný prsteň nie je pre dve ženy...
Petra je mladá vyučená kaderníčka, túžiaca po láske. A láska jedného dňa príde, keď Petra stretne muža svojich snov, manažéra benzínovej pumpy Igora Petroviča. Ich románik vyvrcholí, keď Petra objaví v Igorovom saku snubný prsteň. V nádeji, že ju chce Igor požiadať o ruku, však Petra príde na to, že v jeho živote je aj iná žena, s ktorou žije už štyri roky.
Mal to byť šťastný pár, ale on bol sukničkár. Predstava, že by mal fungovať v monogamnom vzťahu, je Igorovi Petrovičovi cudzia. Ženy sa mu jednoducho páčia a nevie si vybrať, nedokáže sa rozhodnúť len pre jednu z nich. V úlohe Igora sa predstaví Viktor zo seriálu Deň a noc.
Mary chce na seba strhnúť pozornosť, a to len preto, že jej rodičia nemajú na ňu čas. V úlohe Lucie, kamarátky Mary, uvidíte Hanu zo seriálu Deň a noc.
Mary Haláková má 16 rokov a jej rodičia na ňu nikdy nemajú čas. O čo menej sa jej rodičia venujú, o to bohatší tajný život Mary vedie. Tak sa v jej živote ocitne záhadný muž Hans. Mary blicuje a počas jedného z výletov ju aj jej kamarátku Luciu pristihne triedny učiteľ Roman Šteidl. Mary nechce, aby učiteľ o jej blicovaní informoval rodičov, a tak sa ho pokúsi zviesť v školskom kabinete.
Všetky rodinné záležitosti by mali zostať v rodine. Nie vždy sa to však podarí. Nový seriál TV JOJ prináša reálne príbehy obyčajných ľudí zo slovenských miest a dedín. Sú to príbehy ľudí, ktorí sa ocitli v krízovej situácii.
Kým sa konflikt medzi ľuďmi dostane až pred súd, to najpikantnejšie sa odohráva priamo u nich doma alebo u susedov. Nepríjemné životné zážitky a príbehy, akými sú napríklad nedoriešený rozvod, boj proti neprispôsobivým susedom či problémy s agresívnymi susedmi, už mnohí diváci istotne dobre poznajú, lebo ich sami prežili na vlastnej koži.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist