DajTo

Priatelia V

8.3.2021 od 13:15 do 14:30

V. 18
Rossov malý syn Ben dostal ponuku na prácu v reklame. Joey chce túto príležitosť využiť predovšetkým pre seba, aby mohol hrať jeho otca. Rachel je v novom zamestnaní a snaží sa rýchlo zapojiť medzi kolegyne: preto chce rovnako ako ony cez prestávky fajčiť cigarety. Monica a Phoebe tajne chystajú oslavu narodenín Rachel. Ben a Joey neuspejú v konkurze na účinkovanie v reklame. Rachel začína nesmelo fajčiť, ale nakoniec zisťuje, že túto obeť vôbec nemusí podstúpiť.
V. 23
Joey márne čaká, kedy sa začne natáčať nezávislý film a stále sa hnevá na Chandlera. Monica náhodou stretáva svojho bývalého milenca, ale nechce to prezradiť Chandlerovi. Všetci priatelia odchádzajú do Las Vegas, kde chcú prekvapiť Joeyho. Len Rachel a Ross musia odletieť o deň neskôr. Chandler zistil, že Monica sa stretla s Richardom a cíti sa urazený. Ross náhodou večer uvidí v okne nahú Rachel a omylom sa domnieva, že ho chce zviesť. Na druhý deň spolu cestujú lietadlom a pokúšajú sa strápniť jeden druhého pred ďalšími cestujúcimi.
V. 24
Ross tajne namaľoval fúzy na tvár Rachel, ktorá tak vystúpi z lietadla. Urazený Chandler sa chystá odísť späť do New Yorku, ale Monica ho zastaví. Rachel objavila svoju potupu, ale pretože namaľované fúzy z jej tváre nejdú odstrániť, odmieta opustiť izbu. Joey objaví v kasíne muža, ktorý má rovnaké ruky a chce to využiť. Monica má šťastie a vyhráva v kasíne veľké finančné čiastky. Rachel a Ross sa spoločne opíjajú na izbe, potom sa obaja so zmaľovanými tvárami vydávajú za nečakaným dobrodružstvom do ulíc Las Vegas.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist