Markíza

Husia koža

6.3.2021 od 13:55 do 16:00

Zaujímavosti:
Zacha (Dylan Minnette) vôbec neteší, že sa musel s mamou presťahovať do malého mesta, až do momentu, kým nestretne pôvabnú susedku Hannah (Odeya Rush). Jej otec R. L. Stine (Jack Black) píše hororové knihy pre deti, na čom by nebolo nič zvláštne, keby... všetkých duchov a príšery čo vytvoril, nedržal pod zámkom vo svojich rukopisoch. Zachovi sa však nedopatrením podarí tieto monštrá vypustiť do sveta ľudí. A tak Hannah, Zach a pán Stine spoja sily, aby nebezpečných votrelcov vrátili tam, odkiaľ prišli.
Tínedžer Zach Cooper (Dylan Minnette) je znechutený tým, že sa z veľkomesta musel presťahovať do malého mestečka. Zisťuje však, že všetko má aj svoje svetlé stránky - stretáva sa s krásnou dievčinou Hannah (Odeya Rush), ktorá žije v susednom dome, a spriatelí sa s rovesníkom Champom (Ryan Lee). Lenže aj v okamihoch zaliatych slnkom prídu občas mraky, a tie Zachove sa objavia vo chvíli, keď zistí, že Hannah má tajomného otca, z ktorého sa vykľuje R. L. Stine (Jack Black), autor série hororových bestsellerov s názvom Husia koža. Ukazuje sa, že existujú reálne dôvody, prečo je Stine taký čudák... Je totiž väzňom svojej vlastnej predstavivosti. Príšery, ktorými sa jeho knihy preslávili, sú skutočné, a Stine svojich čitateľov chráni tým, že desivé monštrá drží uväznené vo svojich knihách. Keď Zach neúmyselne príšery z rukopisov vypustí a ony začnú terorizovať celé mestečko, je na Stineovi, Zachovi, Hannah a Champovi, aby ich znovu vrátili tam, kam patria - do kníh.
S viac ako 400 miliónmi predaných výtlačkov je Husia koža jednou z najúspešnejších knižných sérií v histórii.
R. L. Stine, tvorca knižnej predlohy, sa vo filme objaví v jednej scéne ako profesor Black, čo je zas priama narážka na herca Jacka Blacka, ktorý ho stvárňuje.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist