DajTo

Priatelia V

5.3.2021 od 13:15 do 14:30

V. 11
Na Nový rok prichádzajú priatelia so svojimi novými plánmi. Ross je odhodlaný každý deň vyskúšať nejakú novú vec. Chandler by chcel pravidelne rozosmiať priateľov. Joey zas plánuje, ako bude cvičiť na gitaru pod dohľadom Phoebe. Rachel konečne odhalí dlho utajovaný milostný vzťah Monicy a Chandlera.
V. 17
Monica a Chandler chcú byť vždy vo všetkom lepší ako bláznivá Phoebe a jej nový priateľ, policajt Gary. Stojí ich to ale veľa úsilia a rovnako nie sú vždy prvý. Rachel ide na pohovor do nového zamestnania a v roztržitosti pri tom pobozká svojho budúceho šéfa. Joey sa nie príliš šťastným spôsobom pokúša stretnúť s dievčaťom z protiľahlého domu, ale než ju nájde, predbehne ho osamelý Ross.
V. 18
Rossov malý syn Ben dostal ponuku na prácu v reklame. Joey chce túto príležitosť využiť predovšetkým pre seba, aby mohol hrať jeho otca. Rachel je v novom zamestnaní a snaží sa rýchlo zapojiť medzi kolegyne: preto chce rovnako ako ony cez prestávky fajčiť cigarety. Monica a Phoebe tajne chystajú oslavu narodenín Rachel. Ben a Joey neuspejú v konkurze na účinkovanie v reklame. Rachel začína nesmelo fajčiť, ale nakoniec zisťuje, že túto obeť vôbec nemusí podstúpiť.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist