DajTo

Nerve: Hra o život

4.3.2021 od 20:15 do 22:05

Krátka anotácia:
Študentka štvrtého ročníka strednej školy úplne prepadla online hre vadí - nevadí, v ktorej anonymné spoločenstvo "pozorovateľov" začína manipulovať každý jej krok.
Anotácia:
Nerve je nebezpečná hra na spôsob vadí - nevadí, v ktorej spoločenstvo "pozorovateľov" manipuluje so životmi jednotlivých hráčov. Študentka Vee (Emma Roberts) hre úplne prepadne a necháva o každom svojom kroku rozhodovať. Postupne plní rôzne úlohy, pri ktorých sa zoznámi s ďalšími hráčmi, vrátane mladíka Iana (Dave Franco). Hra začína naberať nebezpečné obrátky.
Dlhá anotácia:
Študentka strednej školy Vee Delmonico (Emma Roberts) si málokedy nájde čas na niečo iné ako štúdium. Nič iné ju veľmi ani nezaujíma. Jej život sa však otočí naruby, keď sa od kamarátov nechá nahovoriť, aby sa zapojila do populárnej online hry. Vee sa rozhodne zaregistrovať sa len pre jednu jedinú stávku, čo sa zdá ako neškodná zábava. Ale keď sa ocitne vo víre vzrušenia z adrenalínom nabitej súťaže, v ktorej sa jej partnerom stane neznámy cudzinec Ian (Dave Franco), hra začne naberať zlovestné obrátky. Musí plniť čoraz nebezpečnejšie úlohy a zrazu je v stávke omnoho viac, ako sa zdalo na začiatku.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist