DajTo

96 hodín: Odplata

1.3.2021 od 20:15 do 22:00

Krátka anotácia:
Bryan Mills, bývalý agent CIA, ktorý sa vo filme 96 hodín nezastavil pred ničím, len aby zachránil svoju dcéru, je späť! Keď sa jeho rodina stane terčom šéfa zločinu v Istanbule, musí Bryan bojovať s armádou zabijakov, aby ju zachránil.
Dlhá anotácia:
Bývalý agent CIA Bryan Mills (Liam Neeson) pred dvoma rokmi v Paríži nemilosrdne pozabíjal gang obchodníkov s bielym mäsom, aby zachránil život svojej unesenej dcéry. Otec jedného z únoscov mu prisahal pomstu. Bryan sa zatiaľ úspešne vracia do života svojej exmanželky Lenore (Famke Janssen) a dcéry Kim (Maggie Grace). Ponúkne im, že s ním môžu odcestovať do Istanbulu, kde má trojdňovú prácu a potom si môžu urobiť peknú dovolenku. Netuší však, že má v pätách albánsku mafiu. Pokojná dovolenka netrvá dlho a Lenore je priamo pred zrakmi Bryana unesená. Kim sa snaží pred prenasledovateľmi uniknúť. Bryan pochopí, že vyjednávanie s únoscami nemá nádej na úspech. Pre Bryana sa začínajú neúprosné preteky s časom. Musí využiť všetky svoje znalosti a schopnosti, aby ochránil svoju rodinu.
Zaujímavosti:
Scenára pokračovania 96 hodín: Odplata sa opäť ujal filmový mág Luc Besson a jeho osvedčený spoluscenárista Robert Mark Kamen. Táto dvojica je podpísaná aj pod kultovým filmom Piaty element. V hlavnej úlohe sa vracia charizmatický Liam Neeson (A-Team, Neznámy, Návrat Temného rytiera). Úlohu Kim si zopakovala Maggie Grace (sága Twilight), Lenore stvárnila Famke Janssen, ktorú diváci poznajú zo série X-Men.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist