DajTo

Po zániku Zeme

28.2.2021 od 00:25 do 01:50

Krátka anotácia:
Na opustenej planéte Zem musí mladý Kitai zachrániť svojho otca Cyphera, umierajúceho v kokpite zrútenej vesmírnej lode.
Anotácia:
Tisíc rokov po tom, čo bolo ľudstvo v dôsledku nepredstaviteľnej katastrofy nútené opustiť planétu Zem, sa jeho novým domovom stala planéta Nova Prime. Keď sa žijúca legenda, generál Cypher Raige (Will Smith), po nekonečne dlhom čase vráti z náročnej expedície k rodine, ktorá sa mu medzičasom úplne odcudzila, zo všetkých síl sa snaží byť svojmu 13-ročnému synovi Kitaiovi (Jaden Smith) dobrým otcom. No keď zrážka s pásom asteroidov spôsobí na ich lodi obrovské škody, musia Cypher a Kitai núdzovo pristáť na nebezpečnom neznámom mieste na Zemi! Kým jeho vážne zranený otec, ktorého život visí na vlásku, musí ostať na palube, Kitai sa vydáva na prieskum nepriateľského územia v nádeji, že nájde spôsob, ako sa spojiť so záchrannými jednotkami. Celý život sníval len o tom, že sa jedného dňa stane vojakom ako jeho otec... A toto je šanca, ako sa o to pokúsiť.
Zaujímavosť:
Vo filme režiséra M. Night Shyamalana si opäť zahrajú otec a syn Smithovci. Po úspešnej dráme Šťastie na dosah ich tentokrát uvidíme v rolách otca a syna v postapokalyptickej drámePo zániku Zeme.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist