Doma

Chicago Med IV (12/22)

27.2.2021 od 10:40 do 11:35

IV. 12
Dr. Halstead sa ponáhľa zachrániť Dr. Mannigovú a jej 3-ročného pacienta, s ktorými sa zrútil vrtuľník. Medzitým sa stupňuje osobná dráma medzi Dr. Rhodesom a Dr. Bekkerovou. Dr. Choi a Dr. Charles pomáhajú pacientovi, ktorému zlyháva pečeň, vyrovnať sa so svojou závislosťou od alkoholu. A April pomáha mladej stážistke Else prekonať stratu jej prvého pacienta.
IV. 13
Dr. Halstead zatajuje pred Dr. Manningovou dôležitú informáciu a ona si jeho podozrivé správanie začína všímať. Dr. Choi má podozrenie, že April zanedbala starostlivosť o pacienta. Napätie medzi Dr. Rhodesom a Dr. Bekkerovou kulminuje počas riskantnej operácie HIV pozitívneho pacienta.
IV. 14
Kariéra Dr. Rhodesa sa ocitá v ohrození, pretože nemocničný výbor pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou sa chystá prešetriť okolnosti prípadu, ktorý riešil pred pár mesiacmi a všetko nešlo podľa plánu. Okrem toho zachraňuje obeť streľby, ktorá má neočakávané väzby na Dr. Halsteada. Osobné problémy Dr. Halsteada začnú narušovať jeho vzťah s Dr. Manningovou a život v nemocnici. Maggie cíti vinu za návrat bývalého pacienta a Dr. Charles zažije naozaj zvláštne prvé rande.
IV. 15
Dr. Manningová a Maggie sa stanú svedkami nehody, pri ktorej vodič narazí do davu ľudí na ulici, a hneď ich čaká niekoľko ťažkých rozhodnutí. Medzitým sa v nemocnici pripravujú na veľký príliv pacientov, ktorí potrebujú prvú pomoc. A Dr. Charles dostane nečakanú rodinnú návštevu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist