Markíza

Harry Potter a Dary smrti 2

26.2.2021 od 20:30 do 23:05

Zaujímavosť:
Harryho Pottera čaká finálny súboj!
Prichádza posledné dobrodružstvo ságy o Harrym Potterovi. V tomto výpravnom finále eskaluje bitka medzi dobrom a zlom do otvorenej vojny čarodejníckeho sveta. Nikdy nebolo v stávke toľko ako teraz. Nikto už nie je v bezpečí. Je to ale Harry Potter (Daniel Radcliffe), kto možno bude musieť podstúpiť obeť najväčšiu, keď sa priblíži rozhodujúca bitka s Lordom Voldemortom. Tu všetko končí ... 
Vo svete kúziel sa sily Dobra a Zla, ktorých dlhoročný konflikt napokon neodvratne prerástol v otvorenú vojnu, stretnú vo finálnom súboji, v ktorom sa rozhodne o všetkom. V stávke je celý svet a nikto nikde už viac nie je v bezpečí! Teraz všetko závisí od Harryho Pottera (Daniel Radcliffe), výnimočného chlapca, ktorý prežil - a ktorý možno bude musieť priniesť najväčšiu obeť v poslednej, rozhodujúcej bitke s krvilačným Lordom Voldemortom (Ralph Fiennes). Pretože hoci jej výsledok je zatiaľ nejasný, jedno je nad slnko jasnejšie - všetko sa to skončí... Práve tu a teraz!
Herec, ktorý hrá v prvom diele Harryho Pottera ako dieťa v postieľke, sa v sérii znovu objaví ako jedenásťročný Albus Severus Potter v epilógu posledného dielu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist