Doma

Šťastie mojich detí (1)

23.2.2021 od 10:20 do 11:20

Všeobecná anotácia:
Kemal Ipekçi je úspešný biznismen a žije si dobrý život v Istanbule po boku manželky Suzan, syna Merta a dcéry Çiçek, ktorých nadovšetko miluje. Po nehode jeho syna Merta ktorý nutne potrebuje transplantáciu obličičky, však vyplávajú na povrch utajované skutočnosti - vysvitne, že Kemal má druhú, tajnú rodinu a vedie dvojitý život. Jeho láska z mladosti Nilgün a ich spoločné dvojičky Kadir a Hasret žijú mimo dohľadu v Adane. Keď sa však odhalí pravda, Kemal bude musieť bojovať, aby ochránil svoju lásku a deti.
Kemal Ipekci je úspešný podnikateľ, ktorý má šťastný rodinný život v Istanbule so svojou manželkou Suzan, svojím synom Mertom a jeho dcérou Cicek. Kemal má však ďalšiu rodinu v Adane, o ktorej tá oficiálna rodina v Istanbule ešte nevie. Kadir sa nahnevá na svojho otca, keď nepríde na jeho promócie v Adane.
Mert chce požiadať svoju priateľku Ece o ruku, no pri zlanovaní spadne zo skaly. Kemal sa musí okamžite vrátiť z Adany do Istanbulu. Mertov stav je vážny a nutne potrebuje transplantáciu obličky. Keď nikoho z rodinných príslušníkov nie je oblička kompatibilná, Kemal musí vyjsť s pravdou von a povedať svojej manželke Suzan, že má ešte ďalšie deti.
Mert potrebuje veľmi naliehavú transplantáciu obličky. Suzan ide s Kemalom do Adany. Spoznáva tak Nilgün a Kemalove druhé deti. Suzan s Kemalom prosia Hasret a Kadrira, aby išli na testy, či by bola ich oblička kompatibilná a mohla tak zachrániť Merta. Nilgün, Hasret a Kadir odchádzajú so Suzan a Kemalom do Istanbulu.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist