Doma

Chicago Med II (19/23)

31.1.2021 od 10:25 do 11:20

II. 19
Nemocničný počítačový systém je napadnutý hackerom, ktorý požaduje výkupné. Dr. Choi a Noah musia odstrániť guľku z tela postreleného pacienta. Na pohotovosti sa objaví bývalý manžel Goodwinovej so svojou novou priateľkou.
II. 20
Otec Dr. Halsteada je prijatý do nemocnice, ale odmieta rady svojho syna, a tak sa o neho stará Dr. Rhodes, ktorý si vďaka tomu uvedomí, aký zlý je jeho vzťah s otcom. Zvláštne správanie Robin sa stupňuje a Dr. Manningová nezvláda prípad s pracujúcou matkou. Medzitým Sarah učí študentov stredných škôl o povinnostiach rodičovstva.
II. 21
V nemocnici musia riešiť komplikovaný prípad rodiny, ktorá sa rozhodla zaobstarať si dieťa na "náhradné diely" pre svoju chorú dcéru. Medzitým Dr. Charles požiada Sarah o psychologické vyšetrenie svojej dcéry Robin. Dr. Halstead a Dr. Manningová spolu trávia veľa času.
II. 22
Dr. Rhodes nesúhlasí s liečbou, ktorú na Robin uvalil Dr. Charles a za pomoci právnikov sa rozhodne jeho nariadenie zrušiť. To nemôže skončiť inak ako veľkou hádkou. Medzitým sa rozhoduje o tom, kto získa rezidentskú pozíciu v Chicago Med.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist