DajTo

Jack Reacher 2: Nevracaj sa

27.1.2021 od 20:15 do 22:45

Krátka anotácia:
Jack Reacher opäť zasahuje! Azachrániť tentokrát musí nielen vlastnú kožu, ale aj krásnu veliteľku Susan asvoju dcéru, oktorej existencii doteraz nemal tušenie.
Anotácia:
Jack Reacher (Tom Cruise) najradšej pracuje tam, kde by bol oficiálny postup príliš zd:havý. Ako bývalý major vojenskej polície má rád zločiny s armádnou príchuťou aúplne najradšej práve tie, ktoré na prvý pohľad nedávajú zmysel. Ako napríklad obvinenia veliteľky Susan Turnerovej (Cobie Smulders) zo špionáže. Krásku s doteraz nepoškvrnenou povesťou, okolo ktorej začali náhle v podozrivom tempe umierať ľudia, chcel pôvodne pozvať na večeru. Teraz ju musí vytiahnuť z basy, aby pomohol dokázať jej nevinu. Niekomu sa to samozrejme nepáči, a ten niekto bude chcieť Reacherovi poriadne klepnúť po prstoch. Neváha pritom využiť aj tie najodpornejšie prostriedky, ako je likvidácia Reacherovej dcéry, o ktorej existencii on sám doteraz nemal tušenie. Tu ide totiž o veľa.
Zaujímavosť:
Príbeh filmu sa odohráva podľa osemnástej knihy zo série o Jackovi Reacherovi, od spisovateľa Lee Childa. Prvý film (2012), bol nakrútený podľa deviatej knihy.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist