Markíza

Kuchyňa (5)

23.1.2021 od 10:05 do 10:40

Michal si znovu získava Jankovu dôveru, ktorú narušilo nedorozumenie s Aničkou. Dalino nechtiac spôsobí kuchársky duel medzi Michalom a Bohušom, ostatní na nich dávajú stávky, ale šéf chce vyhrať za každú cenu. Anička rieši urazenú ženskú hrdosť netradičným spôsobom. Michal dostane ďalšiu lekciu na tému vzťahov v kuchyni.
 
Čeky prinúti šéfa, aby varil v Teleráne. Zdeněk netuší, že sa tam pred kamerami stretne s Veronikou, šéfkuchárkou z konkurenčnej reštaurácie. Ich kuchársky súboj vyprovokuje stávku, že Veronika nevydrží ani jeden deň šéfovať v Zdeňkovej kuchyni... Michal a Lucia sa znova zbližujú.
Všeobecná anotácia:
Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii. Na dôležitej akcii spôsobí trapas, a tak je nútený odísť. Typický mestský chalan sa odrazu ocitá v prostredí, ktoré ani nemohlo byť odlišnejšie od toho, na čo bol predtým zvyknutý. Šéfkuchár Zdeněk (Martin Dejdar) vedie skutočne výbornú reštauráciu so slovenskými špecialitami a Michal dostane šancu znova sa postaviť do kuchyne.
Nové miesto mu prinieslo kolegov, akých by na bývalom mieste nikdy nemal - celebritného majiteľa, bývalého hviezdneho kuchára, ktorý prišiel o kariéru kvôli problémom s alkoholom a niekoľkým rozvodom, ale aj niekdajšiu hokejovú hviezdu, ktorá dnes namiesto puku naháňa zemiaky po panvici.
Michal sa ocitne v hľadáčiku manažérky Lucie (Gabriela Marcinková). Pre mladú a krásnu ženu je chalan z hlavného mesta šancou na nový život po rozchode so ženatým milencom. Množstvo humorných situácií prinesú nielen zamestnanci a hostia reštaurácie, ale aj súperenie s konkurenčným podnikom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist