Markíza

Kuchyňa (4)

21.1.2021 od 23:00 do 23:40

Michal nevie, ako má zabiť hus na oslavu narodením sudkyne okresného súdu. No na scéne sa objavuje Luciin bývalý a Michal má hneď oveľa väčší problém. Šéf rieši svoj vodičák, ktorý mu práve zobrali za jazdu pod vplyvom alkoholu a rozhodne sa za to pomstiť práve na oslavách narodenín sudkyne...
 
Šéf hľadá v kuchyni zradcu, ktorý sa uchádza o prácu v susednej Kočanderovej reštaurácii. Zvolí nie práve najšťastnejšiu vyšetrovaciu metódu a dozvedá sa všetko iné, len nie to, čo chce. Michal už zapadol do miestneho prostredia a pomáha Jankovi zbaliť Aničku, lenže veci sa vyvinú inak, ako by chcel...
Všeobecná anotácia:
Michal (Samuel Spišák), je mladý a talentovaný kuchár, ktorý rozbieha svoju kariéru v exkluzívnej bratislavskej reštaurácii. Na dôležitej akcii spôsobí trapas, a tak je nútený odísť. Typický mestský chalan sa odrazu ocitá v prostredí, ktoré ani nemohlo byť odlišnejšie od toho, na čo bol predtým zvyknutý. Šéfkuchár Zdeněk (Martin Dejdar) vedie skutočne výbornú reštauráciu so slovenskými špecialitami a Michal dostane šancu znova sa postaviť do kuchyne.
Nové miesto mu prinieslo kolegov, akých by na bývalom mieste nikdy nemal - celebritného majiteľa, bývalého hviezdneho kuchára, ktorý prišiel o kariéru kvôli problémom s alkoholom a niekoľkým rozvodom, ale aj niekdajšiu hokejovú hviezdu, ktorá dnes namiesto puku naháňa zemiaky po panvici.
Michal sa ocitne v hľadáčiku manažérky Lucie (Gabriela Marcinková). Pre mladú a krásnu ženu je chalan z hlavného mesta šancou na nový život po rozchode so ženatým milencom. Množstvo humorných situácií prinesú nielen zamestnanci a hostia reštaurácie, ale aj súperenie s konkurenčným podnikom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist