DajTo

Mŕtvy bod III (1/22)

25.12.2020 od 22:30 do 23:15

III. 1/22
Jane a Weller sa vzali. Odsťahovali sa do Colorada, kde ich nikto nepozná, a založili si rodinu. Lenže ani tam neboli v bezpečí. Napadli ich lovci odmien, síce sa ubránili, ale dozvedeli sa, že na Jane ktosi vypísal odmenu. Aby ochránila manžela a dieťa, rozhodne sa Jane tajne zmiznúť. Weller ju neúnavne hľadá, za pomoci ľudí z tajnej služby ju nakoniec nájde v kláštore v Tibete. Tu obaja zistia, že Jane má telo pokryté novým tetovaním, ktoré je vidieť iba pod špeciálnym svetlom. Stopa, po ktorej sa vydajú, ich privedie do Benátok, kde sa dozvedia, že tetovanie má na svedomí Roman. Medzitým sú unesení Reade, Zapatová a Pattersonová. Jane s Wellerom ich idú oslobodiť.
III. 2/22
Dôjde k zostreleniu tajného vládneho satelitu, ktorý bol súčasťou raketového obranného systému. Keď sa k nemu snaží dostať Wellerov tím, prepadne ich skupina neznámych žoldnierov. Vypátrajú, že technik, ktorý zostrojil satelit, dnes spolupracuje so severnými Kórejčanmi. Wellerovi a jeho ľuďom sa podarí Kórejčanov zlikvidovať a celú krajinu tak zachrániť pred jadrovým útokom. Roman medzitým zabije bývalého vojaka a ukradne mu jeho identitu. Pattersonová objaví vo svojom byte mŕtvolu niekdajšieho kolegu Stuarta.
III. 3/22
Na základe dôkazov z počítača je zatknutý vplyvný biznisman Kevin Loewe. Jeho právnička ho ale bráni tým, že e-maily boli nastražené skupinou hackerov známou pod názvom Tri slepé myši. Jej členmi boli v minulosti Pattersonová a Rich, ktorí sa to snažia utajiť. Na základe ich analýzy je predvolaná tretia členka skupiny, Kathy. Hoci svojich bývalých kolegov nikdy nevidela osobne, čoskoro jej dôjde, o koho ide. Pattersonovú a Richa unesie a núti ich, aby s ňou pokračovali v hackerskej činnosti. Jane s Wellerom ich zachránia a Kathy ich pri ďalšom výsluchu neprezradí. Medzitým sa Reade so Zapatovou snaží rozlúštiť smrť kolegu Stuarta.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist