DajTo

S.W.A.T. II (9/23)

12.12.2020 od 23:10 do 00:00

II. 8/23
Tím S.W.A.T. sa snaží čo najrýchlejšie nájsť stalkera blogerky Tiffany, hviezdy sociálnych médií, po tom čo nebezpečný obdivovateľ tejto online celebrity premení fanúšikovský zraz v prestrelku, ktorá ohrozí Jessicu.
II. 9/23
Keď sú členovia tímu S.W.A.T. odvolaní do práce počas ich voľna, aby vyriešili situáciu s rukojemníkmi, zistia, že jeden z rukojemníkov je hľadaný zločinec. Hondo zachraňuje svoju sestru Briannu po tom, čo bola v nočnom klube zdrogovaná a využíva svoj deň voľna, aby chytil sériového násilníka.
II. 10/23
Tím S.W.A.T. vyráža získať tucty vzoriek DNA, ktoré boli ukradnuté z kriminálneho laboratória losangelskej polície a zatknúť skupinu, ktorá je za krádež zodpovedná. Počas nej bola zranená aj blízka priateľka kapitána Hicksa. A finančná tieseň u Deacona doma mu sťaží jeho pracovné povinnosti ako veliteľa vianočných pretekov hračiek, ktorý divízia S.W.A.T. organizuje.
II. 11/23
Tím S.W.A.T. musí čeliť ťažkým spomienkam z minulosti na streľbu v škole, pretože dostane varovanie, že existujú plány, ako znovu spáchať tento zločin. Členovia tímu pretekajú s časom, aby včas zastavili novú hrozbu, a pritom spomínajú na deň ich stresujúcej prvej misie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist