Doma

Zámena manželiek (1)

11.12.2020 od 22:15 do 23:30

Nové mamy, nové pravidlá.
Ako si poradí temperamentná Aneta so životom v stiesnených priestoroch záhradného domčeka a dokáže sa panovačná Ukrajinka Nadia prispôsobiť životu rodiny, kde dieťa je na prvom mieste?
V ďalšej epizóde Zámeny manželiek uvidia diváci rodinu z Prahy, ktorú tvorí Aneta (31), Michal (40) a dcéra Adela (4). Na druhej strane sa zoznámime s Nadiou (37), Michalom (32), dcérou Míšou (6) a synom Fylypom (10), ktorí žijú na okraji Brna.
Rodina z Prahy išla do Zámeny manželiek zo zvláštneho dôvodu - chcú dokázať biologickému otcovi štvorročnej Adelky, že Michal, ktorý ju v súčasnej dobe spolu s Anetou vychováva, nie je pedofil. Toto obvinenie totiž už v minulosti padlo. Anetu čaká v náhradnej domácnosti jedno veľké prekvapenie. Desať dní bude musieť tráviť v záhradnom domčeku, kde rodina z Brna žije. Zvládne to?
Ako si poradí Marcela v rodine so šiestimi deťmi? Dokáže sa zaslúžilá matka Helena prispôsobiť životu v rodine, kde je "muž v domácnosti"?
V ďalšej Zámene manželiek uvidíte rodinu z Písku, ktorú tvorí Marcela (34), Josef (47) a dcéry Isabela (15) a Nela (8). Na druhej strane sa zoznámime s Helenou (43), Luďkom (55), dcérami Helenou (14), Janou (13), Máriou (11), Valentinou (12) a synmi Petrom (7) a Matyskom (9), ktorí žijú vo Vrchotových Janoviciach.
Rodina z Vrchotových Janovíc má aktuálne v dome šesť detí, ale celkovo ich majú šestnásť. Ostatní potomkovia sú už dospelí a žijú mimo domova. Druhú rodinu prihlásil do Zámeny manželiek Josef, ktorý je doma na invalidnom dôchodku. Prekonal totiž rakovinu. Jeho žena Marcela dostane v náhradnej rodine celkom zabrať. Na tak početnú domácnosť nie je vôbec zvyknutá. Navyše ju čakajú veľké spory s náhradnými dcérami. Tie sú totiž v puberte a Marcela z nich bude úplne šalieť.
Zvládne mladučká Sabina život v Nemecku v svojráznej rodine s 11 hadmi? Dokáže sa Jana prispôsobiť úplne inému životnému štýlu pražskej rodiny?
V tejto Zámene manželiek uvidíte rodinu z nemeckého mesta Zittau, ktorú tvoria Jana (35), Roman (24) a dcéry Laura (6) a Viktorka (3). Na druhej strane sa zoznámite so Sabinou (22), Tomášom (29), dcérou Michalkou (3) a synom Danom (1,5), ktorí žijú v Prahe.
Jana, ktorá žije v Nemecku, išla do Zámeny manželiek s tým, že chce zlepšiť vzťahy so svojím mladým priateľom Romanom. Súčasťou ich života sú časté hádky, a dokonca občas aj fyzické napadnutia. Náhradná Romanova manželka Sabina to v Nemecku nebude mať vôbec jednoduché.
Čaká ju chaotická domácnosť sa všadeprítomným neporiadkom a navyše s desiatimi hadmi. Dočasný život s Romanom bude zvládať celkom dobre. Ani jeden však netuší, čo ich čaká počas posledného dňa. Alkoholom posilnená Jana im prichystá úplne peklo. Počas ôsmich očí budú padať poriadne vulgárne slová, ale dokonca aj rany. Podarí sa ostatným situáciu upokojiť?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist