Markíza

Zámena manželiek

11.12.2020 od 08:40 do 10:00

Nové mamy, nové pravidlá.
Zvládne mladučká Sabina život v Nemecku v svojráznej rodine s 11 hadmi? Dokáže sa Jana prispôsobiť úplne inému životnému štýlu pražskej rodiny?
V tejto Zámene manželiek uvidíte rodinu z nemeckého mesta Zittau, ktorú tvoria Jana (35), Roman (24) a dcéry Laura (6) a Viktorka (3). Na druhej strane sa zoznámite so Sabinou (22), Tomášom (29), dcérou Michalkou (3) a synom Danom (1,5), ktorí žijú v Prahe.
Jana, ktorá žije v Nemecku, išla do Zámeny manželiek s tým, že chce zlepšiť vzťahy so svojím mladým priateľom Romanom. Súčasťou ich života sú časté hádky, a dokonca občas aj fyzické napadnutia. Náhradná Romanova manželka Sabina to v Nemecku nebude mať vôbec jednoduché.
Čaká ju chaotická domácnosť sa všadeprítomným neporiadkom a navyše s desiatimi hadmi. Dočasný život s Romanom bude zvládať celkom dobre. Ani jeden však netuší, čo ich čaká počas posledného dňa. Alkoholom posilnená Jana im prichystá úplne peklo. Počas ôsmich očí budú padať poriadne vulgárne slová, ale dokonca aj rany. Podarí sa ostatným situáciu upokojiť?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist