Dvojka

Obedníček

8.12.2020 od 11:25 do 11:40

V úvodnej časti sa zoznámime so svojráznou pavúčou rodinkou Websterovcov, bývajú na sieti vo výťahovej šachte a je ich šesť. Starí rodičia, rodičia a dve deti - Lili a Hugo.
Malá Lili nemôže spať, celú noc buntoší a vyrušuje ostatných. Sieť zdedená po bratovi je jej pritesná, a ona sama ešte nedokáže vypustiť vlákno a utkať si svoju vlastnú. Všetci členovia rodiny jej radia, ako na to, a nakoniec sa rozhodnú, že jej spoločne upletú novú izbu. Má to však jednu veľkú chybu - Lily sa nikto neopýta na jej názor, na to, akú izbičku by chcela. Je z toho smutná a túla sa po šachte, hrozí jej nebezpečenstvo a v kritickej chvíli konečne vypustí svoje prvé vlákno. Je krásne a dokonalé, všetci ho obdivujú a Lili si z neho upletie perfektnú izbičku podľa svojich vlastných predstáv.
Bývajú na sieti, ich domovom je pavučina. Volajú sa Websterovci a sú veľká rodina.
Animovaný seriál o svojráznej pavúčej rodinke Websterovcov. Bývajú vo výťahovej šachte a je ich šesť. Starí rodičia, rodičia a deti. Prostredníctvom malej Lili Websterovej spoznávame ich dobrodružné a veselé príbehy na sieti.
Účinkujúci: Zuzana Porubjaková, Kamil Kollárik, Henrieta Mičkovicová, Richard Stanke, Boris Farkaš

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist