Doma

Vianočné stretnutie s láskou

7.12.2020 od 12:45 do 14:20

Dlhá anotácia:
Cara (Megan Park) prežíva horkosladké Vianoce, keďže jej nedávno zomrela mama. Počas letu do Oklahomy stretne country speváka Heatha (Josh Henderson), ktorý tiež prežíva ťažké sviatky, pretože mu zomrel otec. Heath si svoju slávu nepripúšťa, a tak sa Cara nahnevá, keď sa naňho vyrútia dve atraktívne ženy. Keďže im cestu stále marí počasie, Cara a Heath sa navzájom zdôveria so svojimi stratami, a keď sa blížia Vianoce, ktoré majú stráviť každý sám, zbližujú sa. Keď sa však Cara z bulváru dozvie, že Heatha spájajú s istou modelkou a on nevedomky urazí jej otca, keď mu ponúkne finančnú výpomoc, zdá sa, že tomuto páru pomôže nájsť harmóniu už iba vianočný zázrak.
Cara Hillová (Megan Park) je v New Yorku, aby zabezpečila úver pre svoj rodinný podnik, Stone Bridge Preserves, ale bankár jej odmieta pomoc poskytnúť, pokiaľ nezníži počet pracovných síl a na výrobu svojho džemu nebude používať stroje. Cara zainvestuje aj do ručne robených bonbónov, ale bankár opäť nie je ochotný podstúpiť takéto riziko. Cara sa teraz musí vrátiť domov do Oklahomy, aby to oznámila svojmu otcovi, vďaka čomu sú jej Vianoce po smrti jej mamy ešte ťažšie. Aby toho nebolo málo, lety do Tulsy boli zrušené kvôli zlému počasiu, takže Caru presmerovali cez Chicago.
Slávny country spevák Heath Sawyer (Josh Henderson) je na tej istej lodi. Práve mu zomrel otec a on sa chce dostať domov k mame do Oklahomy. Heath si to namieri priamo k poslednému miestu na termináli, usadí sa, keď nad ním odrazu stojí Cara. Keď jej duchom neprítomný dáva svoj autogram, zahanbene zistí, že sedí na Carinom mieste a nechtiac ju obleje kávou. Cara vybehne a keď má neskôr na sebe svoj škaredý vianočný sveter a zbadá Heatha v reštaurácii, kde sa jej predstaví ako Lee, prekvapená ešte stále netuší, kto to je.
Napokon Heath sedí v lietadle smerujúcom do Chicaga vedľa Cary a chlapčeka, ktorého otec slúži v Afganistane. Dojatý Heath dá chlapcovi letecký odznak svojho otca a týmto gestom dojme Caru. Keď však pristanú v O'Hare, kvôli pretrvávajúcej búrke sa nedá odísť zo Chicaga a riadením osudu sa ocitnú v tom istom hoteli, kde Heath kúpi Care horúci maslový rum. Keď sa navzájom spoznajú, je jasné, že medzi nimi funguje chémia, až dokým sa neprirútia dve atraktívne ženy, ktoré žiadajú o Heathov autogram a prosíkajú ho, aby im zahral pieseň. Heath neochotne zahrá na klavíri v bare, a keď pohľadom hľadá Caru, zistí, že tá tam už nie je.
Keď nasledujúce ráno lietadlá pristanú, Cara nastúpi do autobusu a je prekvapená, keď sa jej Heath spýta, či si môže sadnúť vedľa nej. Je znepokojená, lebo si myslí, že sa s ňou iba zahráva, ale obmäkčí ju zistenie, že Lee je Heathovo skutočné druhé meno. Dojme ju tiež to, keď Heath spozná starší pár v autobuse ako duo zo starých čias, ktoré mal rád jeho otec, a keď autobus zastaví na mieste, kde sa má konať ich koncert, Heath a Cara sa k nim pridajú a zaspievajú si s nimi country verziu "Tichej noci". Keď Heath a Cara neskôr čakajú na auto, ktoré si prenajali, aby sa dostali domov rýchlejšie, zúčastnia sa mestskej tradície výroby snehových vločiek so želaniami. Cara si želá, aby nemusela nikoho prepustiť a Heath chce znova napísať pieseň, čo nedokázal od smrti svojho otca.
Keď sú tí dvaja napokon na ceste, zastavia sa v obchode a Cara zbadá bulvárny plátok, ktorý spája Heatha s istou modelkou. Zdrvená ho neskôr konfrontuje, a s radosťou sa dozvedá, že tá modelka je iba kamarátka. Heath a Cara sú si bližší ako kedykoľvek predtým a napokon sa im podarí doraziť do Tulsy, kde sa Heath stretne s jej otcom a nechtiac ho urazí, keď mu ponúkne finančnú výpomoc. Heathovi a Care pomôže nájsť tú pravú harmóniu už asi iba vianočný zázrak, ale práve je obdobie, kedy sa plní veľa prianí.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist