DajTo

S.W.A.T. II (4/23)

6.12.2020 od 21:55 do 22:50

II. 4/23
Hondo má podozrenie z nekalého úmyslu, keď Eric Wells - americký maršal, ktorý je bývalým manželom jeho novej lásky, zástupkyne prokurátora Nie Wellsovej - požiada tím S.W.A.T. o pomoc so zadržaním utečenca, ktorý lúpežne prepadáva zásielky drog. Jessica je nútená na oddelení vykonať rozpočtové škrty a Street zistí srdcervúcu novinku o jeho matke Karen.
II. 5/23
Hondo a Chris idú do utajenia a snažia sa infiltrovať k pašerákom drog, ktorí zadržiavajú výletnú loď a zabijú pasažierov, ak nájdu na palube policajta. Street nastúpi na výcvikovú akadémiu S.W.A.T. a zistí, že rivalita je v nej oveľa väčšia, než čakal, pretože zo všetkých uchádzačov bude pre tento rok vybraný iba jeden človek.
II. 6/23
Tím S.W.A.T. sa pokúša odhadnúť, ktorý ďalší obchodník s diamantmi bude olúpený skupinou vysoko organizovaných zlodejov, ktorí vykonávajú lúpeže v Los Angeles. Keď je Hondo emočne zasiahnutý smrťou podozrivého, vyhľadá pomoc u svojej matky Charice. Street sa obáva, že jeho výcvikový inštruktor na akadémii Luca, voči nemu spriada osobnú pomstu, a Chris zvažuje neobvyklú ponuku vzťahu od svojej novej priateľky.

II. 7/23
Tím S.W.A.T. pátra po skupine kriminálnikov napodobňujúcej zločiny neslávne známej Symbionskej oslobodzovacej armády, ktorých útoky zaberali väčšinu vtedajších správ. Aby získali informácie o tomto kriminálnom vyčíňaní v 70. rokoch, Luca so svojím otcom Carlom prechádzajú zložky Lucovho zosnulého dedka, ktorý pracoval pre S.W.A.T. počas danej éry. Hondo v Arizone zažije diskrimináciu od kolegu dôstojníka počas školiaceho seminára o vymáhaní práva.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist