Doma

Zámena manželiek (3)

4.12.2020 od 00:55 do 02:10

Nové mamy, nové pravidlá.
Ako si pohodlná Lenka poradí v rodine s tromi deťmi a prísnym pánom domu? Dokáže sa temperamentná Iwona prispôsobiť pomalému životnému štýlu rodiny z Brna?
Veľmi ťažké chvíle zažije Iwona, ktorá je zvyknutá na veľký domov. V malom brnianskom byte sa bude musieť poriadne uskromniť, to ale nebude to najhoršie, čakať ju tam bude všadeprítomná špina. Počas upratovania nájde veľa plesnivých vecí, zanedbanú chladničku, neumývaný sporák a špinavú vaňu. Iwona dokonca bude mať čo robiť, aby sa nepovracala. Vydrží celých desať dní?
V tejto Zámene manželiek uvidia diváci rodinu z Brna, ktorú tvoria Lenka (37), Pavel (31) a syn Eda (15). Na druhej strane sa zoznámia s Iwonou (37), Joachymom (50), dcérami Patriciou (10), Nikolou (4) a synom Mateosom (12). Tí žijú v mestečku Lázně Toušeň.
Prispôsobí sa ukecaná Mirka aktívnemu životnému štýlu v českej dedinke? A poradí si kreatívna Martina v moravskej rodine s tromi deťmi a otcom, ktorý si rád vypije?
V tejto Zámene manželiek diváci uvidia rodinu z Hevlína na Morave, ktorú tvoria Mirka (41), Honza (50), dcéry Jana (14), Sára (10) a syn Honza (4). Na druhej strane sa zoznámia s Martinou (47), Ondrom (34) a dcérou Kateřinou (8), ktorí žijú v Hrusiciach. Rodinu z Hevlína prihlásila do Zámeny manželiek Mirka, ktorá si myslí, že u nich doma je všetko zle a neustále sa tam kričí. Druhý manželský pár má oproti tomu idylický vzťah a do relácie oboch partnerov hnala len zvedavosť.
Martina sa v náhradnej rodine najviac obáva hrubého manžela. A presne na takého narazí. Už po pár dňoch zistí, že Honza pije viac než je zdravé a po niekoľkých pivách je navyše vulgárny a neustále reve na deti. Plač a krik sa budú počas desiatich dní ozývať dosť často...
Ako si poradí citlivá Denisa v domácnosti so starším despotickým manželom Mirkom? Dokáže si Lucie s pohodovým náhradným manželom uvedomiť, čo vlastne očakáva od vlastného života?
V ďalšej premiérovej epizóde Zámeny manželiek uvidia diváci rodinu z Vyškova, ktorú tvoria Lucie (30), Mirek (58) a syn Mirek (15 mesiacov). Na druhej strane sa zoznámia s Denisou (28), Lukášom (34) a synom Sebastianom (4), ktorí žijú v Ostrave.
Denisa bude počas Zámeny manželiek bojovať s despotickým náhradným manželom Mirkom. Niekoľkokrát dôjde aj k veľkým hádkam, a dokonca i k úrazu. Denisa sa zraní pri vynášaní koša. Zatočila sa jej hlava, omdlela a skončila s podliatinou oka a odreným nosom. Dokončí Denisa natáčanie Zámeny manželiek?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist