JOJ

Pravda alebo odvaha

29.11.2020 od 22:50 do 01:05

Nevinná hra Pravda alebo odvaha sa premení na smrteľnú hrozbu vo chvíli, keď niekto - alebo niečo - začne trestať tých, čo zaklamú alebo nesplnia úlohu. Onedlho totiž zomrú!
Pravda alebo odvaha je pomerne nevinná hra, pri ktorej sa hráči rozhodujú, či pravdivo odpovedia na nejakú chúlostivú otázku, alebo splnia náročnú, nepríjemnú či ponižujúcu úlohu. Hra však prestane byť nevinná vo chvíli, keď v prípade prehry - po klamstve alebo nesplnení úlohy – hráči zomierajú.
Študentka Olivia vyrazí s partiou priateľov na haloweensky víkend do Rosarita v Mexiku. Zoznámia sa s neznámym fešákom Carterom a v opustenom kláštore si zahrajú hru Pravda alebo odvaha. Po nečakane odhalenom tajomstve začne atmosféra hustnúť. Naozaj husto nastane vo chvíli, keď mladík prezradí, že ak by ich ku hre nenalákal, tak by zomrel. A zrejme nastal čas, že začnú zomierať oni, pretože ten, kto riadi túto smrtiacu verziu hry Pravda alebo odvaha, sa naozaj s ničím nekašle. Dalo by sa nad tým mávnuť rukou, kebyže po návrate domov Olívia a jej priatelia nenachádzali pripomienky hry na každom kroku. Esemesky, telefonáty, nápisy na stenách, otázky náhodných ľudí - všetci opakujú otázku: „Pravda alebo odvaha?“ A variant, že by odmietli, neprichádza do úvahy. Vo chvíli, keď to niekto z nich vyskúša, zomrie. Hráči sa strácajú, hra naberá na obrátkach a stupňuje svoju náročnosť. Ako zastaviť smrtiaci kolotoč, keď žiadne štandardné riešenie neexistuje?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist