Doma

Zámena manželiek (3)

27.11.2020 od 00:55 do 02:15

Nové mamy, nové pravidlá.
Čo sa stane, keď sa v zámene manželiek stretnú tri ženy a jeden muž? Karty zamieša aj žiarlivosť.
Ako zvládne mladá Sylva veľmi svojrázneho otecka Láďu s dvomi deťmi v pivničnom byte? A dokáže sa Monika prispôsobiť úplne inému životnému štýlu?
Dokáže sa Petra prispôsobiť rovnako temperamentnému dočasnému manželovi Jakubovi a zvládne Eva údajne neposlušné deti a výbušného manžela? O búrlivé hádky rozhodne nebude núdza! Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!
V dnešnej premiérovej Zámene manželiek uvidíte rodinu z mestečka Luka nad Jihlavou, ktorú tvoria Petra (29), Mirek (31), synovia Mirek (10) a Lukáš (8). Na druhej strane sa zoznámite s Evou (27), Kubom (27) a dcérou Kristýnou (7), ktorí žijú v Ostrave.
Hlavnou postavou tohto dielu bude Petra, ktorá nejde pre ostré slovo ďaleko, a hádky jej nie sú cudzie. Po úplne vyhrotených desiatich dňoch ju čaká "osem očí". Počas nich sa na ňu zosype obrovská dávka kritiky, lenže tú Petra rozhodne neprijme a začne kopať okolo seba. Pridá sa aj jej vlastný manžel, ktorý je s ich spolužitím veľmi nespokojný. Petra totiž často zmizne a aj tri dni o nej nikto nevie...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist