Markíza

Gotham: Vojna gangov III (18)

27.11.2020 od 03:45 do 04:30

III. 17
Hádankár pokračuje vo svojej snahe podmaniť si mesto, zatiaľ čo Penguin dáva dokopy svoju armádu netvorov. Na scénu sa tak vracia Mr. Freeze a Firefly. Gordon musí preukázať svoju lojalitu Soviemu tribunálu a Alfred si začína všímať Bruceove zvláštne správanie. Práve jeho dvojník prezradí Seline tajomstvo.
III. 18
Gordon zisťuje, čo je tou zbraňou, ktorú sa Soví tribunál chystá použiť na zničenie Gothamu. Pri jej hľadaní sa však dostáva do nebezpečenstva. Bruceov výcvik pokračuje, zatiaľ čo Ivy prichádza na pomoc Seline.
III. 19
Pred Bruceom je ďalšia fáza výcviku, zatiaľ čo Alfred zisťuje, že skutočný Bruce je nezvestný. Gordon a Bullock odhaľujú vďaka krištáľovej sove, kde má Soví tribunál svoje tajné miesta. A ocitajú sa v ohrození, keď Barnes začne vyčíňať. Nygma a Penguin sú nútení spolupracovať, aby sa dostali zo zajatia Sovieho tribunálu.
III. 20
Jima Gordona čakajú preteky s časom, keď sa snažia zachrániť Gotham pred útokom Sovieho tribunálu. Lee prichádza s vlastným plánom a Alfred si všimne zásadnej zmeny v správaní Brucea po jeho výcviku. V meste sa zatiaľ znovu dávajú dohromady tí najšialenejší zloduchovia.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist