DajTo

Teória veľkého tresku XI

27.11.2020 od 14:15 do 16:00

XI. 12
Sheldon s Amy bojujú s tým, koho na svadbu vyberú ako svedka a družičku, aby nikoho nenahnevali. Rozhodnú sa, že tajne každého z kandidátov nenápadne otestujú, ohodnotia a víťazom bude ten s najvyšším skóre. Nepôjde to však podľa ich predstáv, pretože sa ich plán prevalí a všetci okrem Stuarta a Bernadette odmietnu účasť.
XI. 13
Sheldon si uvedomí, že na rozdiel od svojich priateľov nemá na práci žiadny významnejší projekt, ktorému by sa venoval. Aj keď mu Amy na nejakú dobu dokonca vyčistí pole a trávi čas u Leonarda s Penny, aby mal Sheldon voľný byt a mohol sa sústrediť, so žiadnou prevratnou myšlienkou nepríde.
XI. 14
Rajesh si začne s Nell, s ktorou sa spozná v planetáriu a ktorá je po nedávnom rozchode s manželom hasičom Oliverom. Ten sa stále nemôže so situáciou zmieriť. Rajesh sa obáva konfrontácie, na ktorú tiež dôjde. Oliver za ním príde do planetária, kde sa citovo zrúti. Rajesh ho utešuje a potom presvedčí Nell, aby mu dala ešte šancu. Navyše v Oliverovi získa nového priateľa.
XI. 15
Leonardov detektívny román vyvolá otázku, kým sa pri písaní inšpiroval. Amy má možnosť zúčastniť sa natáčania relácie s novým profesorom Protonom ...

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist