Doma

Kukučka (2/60)

24.11.2020 od 15:40 do 16:50

Jurajovi zomrie matka. Jej posledné prianie je, aby sa Juraj vydal pátrať na Slovensko po neobjasnenej vražde. Juraj, syn Slovákov žijúcich v Amerika, sa tak vydá na cestu odhaľovania nielen tejto záhady ale aj vlastných koreňov.
Táňa Jablonská s rodinou vlastnia Jablonku, penzión spojený s reštauráciou a vlastnou pekárňou. V malebnej dedinke práve prebiehajú veľké prípravy na oslavy svätojánskych ohňov. Táňa a jej rodina pomáhajú s prípravami, veď ide o jednu z najdôležitejších udalostí roka.
Miloš Jablonský, Tánin strýko, začal po smrti manželky utápať žiaľ v alkohole. Kvôli svojim dvom malým deťom momentálne abstinuje a snaží sa urobiť všetko preto, aby sa o ne dokázal postarať. Keď ho však Tánin žiarlivý nápadník Ervín vyhodí z práce, siahne opäť po alkohole a opitý zostane ležať na koľajniciach vo chvíli, keď sa blíži vlak. Stihne ho Táňa zachrániť? Ako zasiahne Juraj do jej života a do života jej strýka?
Juraj zachráni Táňu pred Ervínom a jeho rozzúreným psom, no Ervin mu to len tak nedaruje. Marcel Lenku poníži a ona sa rozhodne pomstiť sa mu. Maruška s Jozefom prezradia Jurajovi, že on je vlastníkom celej Jablonky.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist