Markíza

Ako zbaliť milionára

7.11.2020 od 20:30 do 22:45

Dlhá anotácia:
Skupina ľudí, ktorí nie sú spokojní so svojím milostným životom, sa prihlásia na kurz, ktorý ich má naučiť, ako zbaliť milionára.
Slobodná mamička Alicja (Małgorzata Socha) si myslí, že by mohla konečne odvrátiť svoje nezdary v láske a zlú finančnú situáciu, keď sa zúčastní kurzu s názvom "Ako si vziať milionára". Koniec koncov, najpredávanejšia ženská autorka a trénerka osobného rozvoja Sonia Babiczová (Małgorzata Foremniak) sľubuje, že odhalí všetky svoje najlepšie tipy a že z každej Popolušky dokáže urobiť princeznú. Podarí sa Alicji konečne uloviť partnera, ktorý nemá hlboko do vrecka?
"Ako zbaliť milionára" je komediálny sprievodca pre všetkých, ktorí snívajú o skutočnej láske a šťastnom vzťahu. Hlavné postavy filmu namiesto čakania na slepý osud, ktorý by im zoslal vytúženú lásku, berú veci do vlastných rúk a prihlásia sa na kurz, ktorý zaručuje nájdenie životného partnera. Samozrejme, ak sa mimochodom ukáže, že vyvolený je milionár, nikto sa nebude sťažovať. Existujú skutočne nejaké osvedčené metódy zvádzania, ktoré fungujú na všetkých mužov? Čo sa môže a čo sa nesmie robiť na prvom rande? Ako nájsť lásku a nepokaziť všetko za jeden deň?

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist