DajTo

S.W.A.T. II (15/23)

31.10.2020 od 22:25 do 23:20

II. 15/23
Tím S.W.A.T. prenasleduje skupinu neznámych útočníkov zodpovedných za smrť policajta, ktorá zvýšila napätie medzi políciou a verejnosťou. Chris je emočne zasiahnutá, pretože policajta poznala. Deacon sa so svojou manželkou Annie pripravujú na príchod nového dieťaťa.
II. 16/23
Tím S.W.A.T. sa snaží udržať poriadok na losangeleskom festivale LGBTQ, po tom čo nenávistné činy rozpútajú hnev v celom meste a vyvolajú ďalšie násilie. Chris úzkostlivo sleduje počínanie svojich kamarátov, členov komunity LGBTQ, volajúcich po odškodnení a veliteľ Hicks sa stretne so svojím odcudzeným synom, ktorý je gay. Street sa bojí, že jeho matku pošlú späť do väzenia, pretože neprišla na povinnú návštevu probačného úradníka. Deacon dostane nečakané lekárske správy o svojej novonarodenej dcére.
II. 17/23
Tím S.W.A.T. sa pokúša predísť ďalšej násilnej krádeži auta za jazdy, ktoré pácha skupina využívajúca smrtiacu silu, aby sa zmocnila luxusných vozidiel v celom Los Angeles. Hondo urobí zásadný krok, aby pomohol uväznenému synovi jeho kamaráta z detstva a veliteľa druhého tímu S.W.A.T. Mumford ťaží nutnosť učiniť veľké rozhodnutie.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist