Prima Love

Doktorka Quinnová I (5)

1.11.2020 od 00:00 do 01:00

Originální název: Law of the Land
Krátký popis: Matthew, který se zamiloval do Ingrid, pomůže jejímu bratrovi Jonovi ukrást a zabít jednu z Oliviných krav pro jejich rodinu a ostatní hladovějící přistěhovalce. Město chce Jona za tento čin lynčovat. Matthew chce přiznat svůj podíl viny, ale Jon ho donutí dát slib, aby to neudělal a v případě, že se mu něco stane, se postaral o jeho rodinu. Dr. Mike hledá šerifa, aby obnovil právo a pořádek a postaví se na stranu přistěhovalců.

Kid Cole, bývalý pistolník, který hledá klidné město, kde by se mohl zotavit z tuberkulózy, neochotně práci šerifa přijímá a jeho úkol je jasný, uchránit Jona před městem. Matthew nakonec ale přizná svoji účast na krádeži nejdřív Dr. Mike a později i během Jonova soudu. Dr. Mike Jona hájí a prosí o trochu soucitu. Olive stáhne žalobu proti klukům a Kid Cole opouští město.

Brian a Sully najdou zraněnou srnku. Brian přesvědčí Sullyho, aby ji nezabíjel a chce si ji vzít jako domácí zvířátko a pojmenovat ji Byron, po Sullym. I přesto, že Sully to jméno nenávidí. Když se srnka uzdraví, Mike Briana přesvědčí, aby ji pustil na svobodu.

Rok výroby: 1993
Délka (min): 60
Hodnocení návštěvníků: 7.6 z 10 bodů (hlasovalo 13).
Typ seriálu: drama, rodinný, western
Země: USA
Režie: James Keach
Scénář: Toni Perling, Beth Sullivan
Hrají: Jane Seymourová (Dr. Quinn - Medicine žena), Joe Lando (Byron Sully), Chad Allen (Matthew Cooper), Erika Floresová (Colleen Cooper), Shawn Toovey (Brian Cooper), Johnny Cash (Kid Cole), Gail Stricklandová (Olive Davis), Jim Knobeloch (Jake Slicker)

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist