Doma

Zámena manželiek (2)

30.10.2020 od 00:20 do 01:40

Nové mamy, nové pravidlá.
V dnešnej Zámene manželiek sa jedna zo žien ocitne v partnerskom trojuholníku. Čo si odnesie z neštandardnej domácnosti? Podarí sa Báre zorientovať v netradičnej rodine, kde spolu bývajú manžel aj nový partner pod jednou strechou? A poradí si skúsená Helena s náročným dočasným partnerom, ktorý si hľadá cestu k svojmu synovi? Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!
V Zámene manželiek si dnes miesta vymenia dve rozdielne ženy, jedna je živelná ako oheň a druhá pokojná ako voda. Ako si poradia v novej situácii? Poradí si Emílie s ockom raperom, ktorý si rád užíva život? A zvládne temperamentná Andrea pobyt v rodine, kde všetci žijú vedľa seba a nie spolu? Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!
V Zámene manželiek si miesta vymenia dve ženy s rôznymi životnými štýlmi. Ilona bude 10 dní žiť s rodinou, kde si každý robí čo chce a Radka si bude musieť zvyknúť na život podľa pravidiel. Úspešná reality šou, v ktorej si dve ženy vymenia domácnosť na dobu desiatich dní, ktoré strávia pod dohľadom nového manžela, nových detí a hlavne televíznej kamery!

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist