Markíza

Justice League

4.10.2020 od 13:50 do 16:30

Krátka anotácia:
Zachráni skupina piatich superhrdinov planétu Zem pred útokom, ktorý prichádza z vesmíru? Po Supermanovej (Henry Cavill) smrti hľadajú Batman (Ben Affleck) a Wonder Woman (Gal Gadot) do tímu regrútov s nadľudskými schopnosťami, aby zachránili ľudstvo pred hrozbou prichádzajúcou z iného sveta - Steppenwolfom. Dajú dohromady tím superhrdinov známych ako Liga spravodlivých.
Anotácia:
Znovu nadobudnutá viera v ľudstvo a Supermanov (Henry Cavill) nezištný čin prinúti Brucea Waynea (Ben Affleck) obrátiť sa so žiadosťou o pomoc na nového spojenca v podobe Diany Princeovej (Gal Gadot), aby sa spoločne postavili ešte väčšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman urýchlene hľadajú do tímu regrútov s nadľudskými schopnosťami, s ktorými by dokázali čeliť tejto čerstvo prebudenej hrozbe. Lenže aj keď dajú dokopy doposiaľ nevídanú ligu hrdinov v zložení Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller), je zrejme na záchranu planéty pred útokom katastrofálnych rozmerov už príliš neskoro.
Dlhá anotácia:
Tím DC komiksových superhrdinov musí spojiť sily a čeliť novej hrozbe. Bruce Wayne (Ben Affleck), inšpirovaný Supermanovou (Henry Cavill) obetou a motivovaný novou vierou v dobro ľudí, si povolá na pomoc novú spojenkyňu Dianu Princeovú (Gal Gadot), aby spoločne čelili ešte nebezpečnejšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman musia čo najskôr zostaviť tím, ktorý sa postaví proti novej hrozbe. Takúto ligu superhrdinov svet ešte nevidel – Batman, Wonder Woman, Aquaman (Jason Momoa), Flash (Ezra Miller) a Cyborg (Ray Fisher). No možno je už aj tak príliš neskoro, aby ochránili Zem pred obrovským útokom.

Zdielať reláciu na Facebooku Späť na TV program
TOPlistTOPlist